Infomedias medielister

Bookmark and Share

 

Infomedia overvåger ca. 2.500danske websites og 653 danske printmedier. Sammenlagt har du dermed adgang til godt 50 millioner artikler og webkilder via SkoDa abonnementet, og tallet er stigende.

For overskuelighedens skyld, har Infomedia udarbejdet to medielister, der hurtigt giver dig et overblik over hvilke websites der overvåges og hvordan der linkes til dem, samt hvilke printmedier der er tilgængelige.

 

Kildeliste- webovervågning:

En række websites er ophavsretsbeskyttede, og Infomedia linker kun dybt til selve artiklen på de sites, de har aftale med. For de øvrige ophavsretsbeskyttede websites, leverer Infomedia artiklens overskrift og linker kun til forsiden af websitet, hvorefter du selv kan søge artiklen frem.

Hent Kildeliste - webovervågning

 

Kildeliste - Digitale medier

Infomedia overvåger 653 danske printmedier og leverer dem digitalt i fuldtekstformat og i flere tilfælde også i PDF-format. I listen kan du se hvilke medier der leveres i PDF-format

Hent liste - Digitale medier

 

 

Bemærk!

Enkelte af Infomedias kilder er kun tilgængelige i originalformat såfremt man har tegnet abonnement på den enkelte kilde. I listen kan du se hvilke medier, du selv skal kontakte for at få adgang til et abonnementsområder samt hvilke medier, der kræver abonnement for at se artiklen.

Hent liste - 'Direkte adgang til abonnementsområder' samt 'Specielle aftaler'