Experian KOB

 

Experian (KOB) Experian (KOB) er Danmarks største oplysningsbureau. Vi har markedets mest omfattende og bedst opdaterede database.

Den indeholder detaljerede oplysninger om samtlige momsregistrerede virksomheder i Danmark. Adgang til Experians database betyder adgang til mere end 935.000 virksomheder, filialer og offentlige institutioner. Vi får informationerne fra bl.a. CVR-registreret, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, Registreringstidende, Tele Danmark Forlag A/S, Observer Danmark A/S og de mere end 100.000 firmainterviews vi gennemfører hvert år.

Experian tilbyder en vifte af produkter hvoraf WEB-DIRECT, CD-DIRECT og CRM-DIRECT nok er de mest kendte. I disse programmer er det nemt og ligetil at slå virksomheder op og søge på kryds og tværs i et væld af søgekriterier, således du ender med præcis den rigtige målgruppe.

WEB-DIRECT Undervisning

Med WEB-DIRECT kan du skræddersy din helt unikke målgruppe. Segmentér på mere end 100 forskellige kriterier og hent dagsaktuelle friske adresser direkte fra Experian. Du får et detaljeret overblik over virksomhedernes hoved-, nøgle- og væksttal fra de seneste 5 års regnskaber, så hvis der skal analyseres er WEB-DIRECT det bedste værktøj.