Navne & Numre Erhverv

SkoDa er lukket pr. 31.12.2018

 

På Navne & Numre® Erhverv finder du relevant virksomhedsinformation på alle virksomheder i Danmark overskueligt samlet på ét sted. På NN Markedsdata er samlet mange kilder til erhvervsinformation. Det gør det muligt at hente al tilgængelig viden om en enkelt virksomhed på få sekunder. F.eks. regnskaber, nøgletal, etableringsår, antal medarbejdere, kontaktpersoner, avisartikler om virksomheden og brancheoplysninger.

 

Og selvfølgelig lever produktet også op til sit navn og indeholder oplysninger som navne, adresser, telefon- og faxnumre, kortfunktion samt e-mail- og webadresser. NN Markedsdatas brugergrænseflade er enklere at bruge til almindelige og helt typiske virksomhedsopslag. Eleverne vil næsten uden introduktion kunne lave opslag i NN Markedsdata, mens anvendelse af større, mere komplicerede erhvervsdatabaser kræver introduktion og introducerende øvelser.

 

Endvidere har NN Markedsdataet udmærket supplement til tallene i form af fondsbørsmeddelelser og avisartikler om den valgte virksomhed. NN Markedsdatas intuitivt anvendelige brugergrænseflade vil måske kunne få nogle nye brugere, som i dag undlader at store, komplicerede erhvervsdatabaser på grund af behovet for introduktion. NN Markedsdata kan være et supplerende værktøj for gymnasiets erhvervsøkonomiundervisning, men for andre fag (f.eks. samfundsfag) og undervisningsniveauer (f.eks. handelsskole, teknisk skole og folkeskole kunne ) kan MN Markedsdata være meget anvendelig.

 

Kontaktinfo hos Bisnode, der står bag Navne & Numre Erhverv:

Nina Thygesen Gjørup 
Account Manager SME

BISNODE

+45 40373817
Nina.Gjorup@bisnode.com
Adresse øst: Gyngemose Parkvej 50 - 2860 Søborg 
Adresse vest: Sommervej 31C - 8210 Aarhus V

www.bisnode.dk | LinkedIn | Twitter | Facebook